Galerii: aastalõputurniiril pääsesid platsile kõrgliigaklubid

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu erandkorras Tartus Annelinna spordimajas toimuv traditsiooniline jalgpalli aastalõputurniir hakkab lähenema kulminatsioonile. Täna kell 15 lõid palli mängu Pärnu linnameeskond ja Rakvere JK Tarvas ning algas meistriliiga turniir.

Lisaks Pärnule ja Rakeverele võtavad turniirist osa ka kõik ülejäänud lõppenud hooajal kõrgliigas pallinud meeskonnad: FC Infonet, FC Levadia, Nõmme Kalju, FC Flora, Sillamäe Kalev, Paide linnameeskond, Tartu Tammeka ja Narva Trans. Kõik meeskonnad mängivad omavahel ühe korra läbi ning enim punkte teeniv tiim kroonitakse turniiri võitjaks.

Turniiril mängitakse minijalgpalli põhimõttel, kus korraga on ühest meeskonnast platsil viis väljakumängijat ja väravavaht. Üks matš kestab 17 minutit, seejuures viimasel minutil pannakse pauside ajal mänguaeg seisma. See tähendab seda, et ühe tunni jooksul jõutakse maha pidada kolm vutilahingut.

Turniiri võistluspäevad venivad sügavatesse õhtutundidesse, avapäeva viimane matš Pärnu linnameeskonna ja FC Flora vahel algab kell 22.20. Homme ehk reedel alustatakse mängudega kell 15, viimane kohtumine FC Flora ja FC Levadia vahel algab kell 22.

Lisaks meeste meistriliiga turniirile selguvad homme parimad ka naiste kõrgliiga arvestuses. See turniir kestab hommikul kella kaheksast kuni päeval kella kaheni. Seejärel rivistuvad Annelinna spordimajja maha pandud kunstmurule spordiajakirjanike ja jalgpalliliidu võistkonnad, et maha pidada omavaheline vihane vutilahing.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles