Tartu lähistel peeti Lasita Maja uue tootmishoone sarikapidu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasita Maja uus tootmishoone pidas sarikapidu.
Lasita Maja uus tootmishoone pidas sarikapidu. Foto: Erakogu

Lõuna-Eesti ühe suurima tööstushoone ehitus, Lasita Maja tootmishoone laiendus Tartu maakonnas on jõudnud sarikatoestiku valmimiseni.

Laiendusega lisandub tootmishoonele 8546 ruutmeetrit. Juurdeehitis peaks lõplikult valmima tuleva aasta suveks. Praegu ollakse töödega graafikus.

«Suurim proovikivi on uue tootmishoone ehitustööde korraldamine nii, et praeguses tehases jätkuks igapäevane töö tõrgeteta,» märkis tootmishoonet ehitava ettevõtte Embach Ehitus juht Andres Salusaar. Ta lisas, et teiseks ehituslikuks proovikiviks on uue ja praeguse tootmishoone ühendamine igapäevatööd häirimata.

Lasita Maja investeerib puitmajade tootmishoone laiendusega mitte ainult ettevõtte, vaid Eesti puidutoodete tööstuse arengusse ja ekspordivõimekusse. Uue tootmishoone rajamise siht on suurendada tootmismahtu ja töötajate arvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles