Linnapea käis sotsiaalmajas soolaleival, kringel kingiks

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahu 8 majas sotsiaalkorteris elaval Helga Stefaglol ja ta sõbral Fjodor Nolkil täitus sel aastal suur soov: lõpuks ometi lasi Tartu linnavalitsuse linnavarade osakond nende elamisse korraliku dušinurgaga vannitoa ehitada ja lisaks ka kogu korteri kenasti ära remontida. Tänutäheks kutsus Helga Stefaglo linnapea Urmas Klaasi soolaleivale.
Rahu 8 majas sotsiaalkorteris elaval Helga Stefaglol ja ta sõbral Fjodor Nolkil täitus sel aastal suur soov: lõpuks ometi lasi Tartu linnavalitsuse linnavarade osakond nende elamisse korraliku dušinurgaga vannitoa ehitada ja lisaks ka kogu korteri kenasti ära remontida. Tänutäheks kutsus Helga Stefaglo linnapea Urmas Klaasi soolaleivale. Foto: Margus Ansu

Naistepäeval, 8. märtsil külastas Tartu linnapea Urmas Klaas koos Tartu Postimehega suurtes majades Rahu 15 ja Rahu 8 linna sotsiaalkorterites elavat kaht aastates naist, kellel oma väikestes elamistes ajas üks suur mure teist, veel suuremat taga. Läinud nädalal, üheksa kuud hiljem oli linnapeal jälle Rahu 8 majja asja.

Seekord oli Urmas Klaas kommikarbi asemel kaasa võtnud kringli ja kingituse, kena savikruusi, mille peal tükike Tartut. Oli ka põhjust: naistepäeval linnapeale kõik oma mured välja ladunud Rahu 8 maja sotsiaalkorteris elav Helga Stefaglo oli ta kutsunud oma põhjaliku remondi läbi teinud koju soolaleivapeole.

«Tänamist ei tohi kunagi unustada,» põhjendas Helga Stefaglo, miks ta kiirel jõulueelsel ajal ühelt tähtsalt kohtumiselt teisele kiirustava linnapea külla kutsus. «Olen nii tänulik, et mind tähele pandi ja meeles peeti, sellepärast tahan ka ise tänada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles