Kannapöörete aasta kinkis uue elu

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi enam kui aasta tagasi oli Astrid 
Ziugmanni tulevik seotud kõrgkooli­õpingutega. Paari kuuga muutus aga kõik: noor naine asus kõrghariduse omandamise asemel tööle, töö kõrvalt sootuks teist eriala õppima ning ootama oma elu suurimat muutust, väikest Maribeli.
Veidi enam kui aasta tagasi oli Astrid Ziugmanni tulevik seotud kõrgkooli­õpingutega. Paari kuuga muutus aga kõik: noor naine asus kõrghariduse omandamise asemel tööle, töö kõrvalt sootuks teist eriala õppima ning ootama oma elu suurimat muutust, väikest Maribeli. Foto: Margus Ansu

Väike roosa jõulueelne ime Maribel naudib oma ema Astrid Ziugmanni (20) jäägitut hoolt, teadmata, et tema sünd tõi ema ellu plaanivälise tulevikumuutuse. Ometi ei kavatse noor ema oma unistustest loobuda – need tuleb teoks teha koos väikese tütrega.

Läinud aasta sügisel, just siis, kui äsja gümnaasiumi lõpetanud ja ülikooli astunud Astrid Ziugmann oli otsustanud aastaks aja maha võtta, tulid tema ellu riburada ootamatud sündmused.

Läinud aasta kevadel Kanepi gümnaasiumi lõpetanud noor naine oli enda suureks üllatuseks saanud just sisse Eesti maaülikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles