Tartus autolt löögi saanud 7-aastane poiss peab jõulud veetma haiglas

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi
Kiirabi Foto: Tartu Kiirabi

Tartus Annelinnas juhtus õhtupoolikul õnnetus, kus 7-aastane poiss sai autolt löögi, mistõttu tuleb tal jõulud veeta haiglas.

Õnnetus juhtus täna kella 16.30 paiku Sõpruse puiesteel, teatas politsei. Esialgsetel andmetel sai 7-aastane poiss löögi sõiduautolt Nissan, mida juhtis 54-aastane mees.

«Esialgsetel andmetel ei pööranud poiss tõenäoliselt piisavat tähelepanu lähenenud sõidukile ning jooksis sõiduteele,» rääkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk. «Autojuhil ei õnnestunud lühikese vahemaa tõttu enam kahjuks aegsasti pidurdada ja kokkupõrget vältida.»  

Virk lisas, et sõidukilt löögi saanud lapse vigastused on rasked ning ta jäeti haiglaravile. Politsei selgitas, et autojuht oli kaine ja omab juhtimisõigust.

Politsei palub kõigil oma lastele korduvalt meelde tuletada, kuskohast ja kuidas ohutult sõiduteed ületada. «Kolm olulisimat märksõna, mida lastele sõidutee ületamise eel õpetada on «peatu, vaata, veendu» ning alles veendudes, et ohtu ei ole, võib teeületamisega algust teha,» ütles Virk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles