Miks on ERMi lett Kvartalis lahti ainult kaks tundi päevas? (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERMi ainus Tartu kesklinnas asuv müügilett on Kvartali keskuse nullkorrusel. Ehkki tuled säravad seal kogu keskuse lahtiolekuaja, on lett tegelikult avatud vaid kaks tundi päevas ning esmaspäeviti suisa kinni.
ERMi ainus Tartu kesklinnas asuv müügilett on Kvartali keskuse nullkorrusel. Ehkki tuled säravad seal kogu keskuse lahtiolekuaja, on lett tegelikult avatud vaid kaks tundi päevas ning esmaspäeviti suisa kinni. Foto: Margus Ansu

ERMi ainus piletimüügipunkt on nädala jooksul lahti ühtekokku vaid 12 tundi. Eraldi müüja palkamine käib ERMil üle jõu, nii müüvad Kvartalis vahetustega pileteid muuseumi peamaja töötajad.

Eesti Rahva Muuseumi ainus piletimüügikoht on Kvartali ostukeskuses lahti vaid kuuel õhtul nädalas, kaks tundi korraga. Suurema osa keskuse lahtiolekuajast täidab lett kunstinäituse rolli: klaasi taga saab vaadata hõbedast etnohõngulisi autoriehteid ja vanu plekist kuivainepurke.

Kuigi enamasti on ostukeskuste kauplustel kohustus olla avatud kogu keskuse lahtiolekuaja, võib ERMi müügipunktist kinkepiletit osta soovija jääda pika ninaga, sest see lett Kvartali nullkorrusel on lahti esmaspäevast pühapäevani kell 17–19.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles