Alaealine püüdis poest alkoholi näpata

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei uurib 15-aastase neiu ja turvatöötaja vahelist konflikti, mis leidis aset Vahi alevikus Piparmündi tänava kaupluses. Pildil kaupluse sissepääs.
Politsei uurib 15-aastase neiu ja turvatöötaja vahelist konflikti, mis leidis aset Vahi alevikus Piparmündi tänava kaupluses. Pildil kaupluse sissepääs. Foto: Sille Annuk

Politsei uurib laupäeval Tartu vallas Vahi alevikus aset leidnud vahejuhtumit, kus alkoholivarguselt tabatud 15-aastase neiu sõber muutus selle teo avastanud turvatöötaja vastu agressiivseks.

Lõuna prefektuuri teatel pidas turvatöötaja Vahi alevikus Piparmündi tänava kaupluses neiu kinni 17. detsembril kell 16.40. Tütarlaps püüdis kauplusest varastada siidrit.

Turvaruumi toimetatud neiuga kaasas olnud sõber tungis ühel hetkel turvaruumi ja ründas turvatöötajat. Pärast rünnakut noored põgenesid. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles