Galerii: aastalõputurniiri esimene võidukarikas läks Ida-Virumaale

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tehti algust traditsioonilise jalgpalli aastalõputurniiriga, mis seoses Kalevi spordihalli remondiga toimub esmakordselt väljaspool Tallinna, Tartus Annelinna spordimajas. Kümme turniiripäeva jooksul jagatakse välja 22 erinevat võidukarikat ning esimesena sai poiste U12 vanuseklassis triumfeerida Kohtla-Järve FC Viru Star.

Ida-Virumaa meeskond võitis täiseduga alagrupi, seejärel alistati poolfinaalis JK Tabasalu Valge 3:0 ning finaalis sama tulemusega ka Tartu JK Tammeka. Tartlased olid poolfinaalis saanud penaltiseeria abil jagu JK Tabasalu Sinisest meeskonnast.

Viru Stari ja Tammeka järel teenis kolmanda koha Tabasalu Sinine, kes alistas sinistes särkides mänginud Tabasalu Valge meeskonna tulemusega 2:2 lõppenud normaalaja järel penaltiseeriaga 3:2.

Turniir parimaks mängijaks tunnistati Tabasalu Sinise pallur Dimitri Jepihhin, parimale väravavahile ette nähtud auhinna sai Tammeka puurilukk Andero Antsov ning edukaimaks väravakütiks osutus 7 kolli kõmmutanud Nikita Podlipski Viru Starist.

Kohe pärast U12 vanuseklassi autasustamist tehti algust tüdrukute U17 vanuseklassi turniiriga, homme antakse Annelinnas pallile pihta tüdrukute U13 ja U15 vanuseklassis, samuti tulevad platsile rahvaliiga ja neljanda liiga meeskonnad.

Aastalõputurniir vältab koos kahe puhkepäevaga (24. ja 25. detsembril) kuni 30. detsembrini. Kümne võistluspäeva jooksul on eraldi turniirid nii poistele, tüdrukutele, madalamatele liigadele kui ka tippudele. Meie parimaid pallureid saab näha meistriliiga turniiril, mis toimub jalgpallipeo kahel viimasel päeval, 29. ja 30. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles