Koolipoiss veeretab mängides hindeid (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Karlova kooli õpetajate tuppa kogunesid kooli huvijuht Jandra Mölder (paremalt), näitleja Inga Lunge, sama kooli viienda klassi õpilane Rasmus Allik, muusik Toomas Lunge ning loovagentuuri Dada AD finantsjuht ja üks omanikke Riina Kelp. Neid kõiki ühendab lauamäng «Viska 5!».
Tartu Karlova kooli õpetajate tuppa kogunesid kooli huvijuht Jandra Mölder (paremalt), näitleja Inga Lunge, sama kooli viienda klassi õpilane Rasmus Allik, muusik Toomas Lunge ning loovagentuuri Dada AD finantsjuht ja üks omanikke Riina Kelp. Neid kõiki ühendab lauamäng «Viska 5!». Foto: Sille Annuk

Tartu loovagentuur Dada AD võttis tootmisse Karlova kooli lauamängukonkursi võidutöö, mille algvariant valmis pereringis ühiselt nuputades.

Mida teevad muusik Toomas Lunge ja näitleja Inga Lunge, kui saavad mahti pereringis aega veeta? Üsna tihti mängivad nad lauamänge. Ja need ei ole lihtsalt mõnusasti kulutatud tunnid ehk kvaliteetaeg, nagu moodsalt öeldakse. Nende pere ühe noorema liikme Rasmuse lugu näitab, et täringute veeretamine võib soodsatel asjaoludel tuua au ja kuulsust ning isegi raha.

Viienda klassi õpilane Rasmus Allik käib Tartu Karlova koolis. Seal korraldatud võistlus «Meisterdame ise lauamängu!» lõppes tänavu jaanuaris Rasmusele peavõidu toonud mänguga «Koolilapse tunnistus».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles