Süldimaterjali jagub vaid kiirematele

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäevaks olid kõik seapead Tartu turuhoones otsa saanud. Karni OÜ müüja Sigrid Õkva käest sai süldikraami tarvis vaid seajalgu, kuid müüja lubas, et täna leidub tema lettidel ka seapäid.
Eile keskpäevaks olid kõik seapead Tartu turuhoones otsa saanud. Karni OÜ müüja Sigrid Õkva käest sai süldikraami tarvis vaid seajalgu, kuid müüja lubas, et täna leidub tema lettidel ka seapäid. Foto: Margus Ansu

Süldivalmistamise kõrgaeg on kätte jõudnud. Vasulas, Lõunakeskuses ja Annelinna Prismas töötavate Rotaks-Ri lihakaupluste juhi Aare Kalsoni arvates peaks jõulude eel sigadel olema vähemalt kaheksa pead ja sada jalga ning suvel võiksid nad üldse peata elada.

«Meie poes lähevad hommikul letile eelmisel õhtul tapetud viiekümne sea tükid. See tähendab, et iga päev on meil letil sada poolikut pead, kakssada jalga ja sama palju koote,» selgitas lihapoe juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles