Kesklinna lastekeskuses peetakse homme sarikapidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna lastekeskus. Arhiivifoto.
Kesklinna lastekeskus. Arhiivifoto. Foto: Margus Ansu

Homme kell 14 peetakse Kesklinna lastekeskuse juurdeehituse sarikapidu. Suvel valmivas lastekeskuse laienduses on kohti 40 lapsele.

Linn rekonstrueeris eelmisel aastal Kesklinna lastekeskuse olemasoleva hoone ja alustas eurorahade toel amortiseerunud kõrvalhoone asemele uue juurdeehituse rajamist. Peagi katuse alla saavas kahekorruselises juurdeehituses on ruumi neljale lasteaiarühmale, mis sobivad ka erivajadustega lastele.

Lastekeskusele juurdeehituse rajamist toetatakse Euroopa regionaalarengu fondi linnapiirkondade jätkusuutliku arengu meetmest 765 000 euroga.

Kesklinna lastekeskuse Akadeemia tänava hoones pole lapsed saanud käia juba peaaegu kolm aastat. 2013. aasta lõpus avastati majas varisemisohtlikud vahelaed ning 2014. aasta alguses koliti lastekeskus Ülenurme vallas Õssus asuvasse hoonesse, kus tegutsetakse siiamaani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles