Politsei otsib hommikul Tartus juhtunud avarii tunnistajaid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Ringtee ja Aardla ringil mõlgiti Toyota kaubik.
Tartus Ringtee ja Aardla ringil mõlgiti Toyota kaubik. Foto: Politsei

Täna hommikul kella 8 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartus Ringtee ja Aardla ringil, kus Toyota väikebussile sõitis otsa halli värvi väiksem sõiduauto.

Lõuna prefektuuri teatel sõitis Toyota kaubik Riia ringilt Aardla tänavale suunaga Tamme puiestee poole ning hall sõiduauto tuli viaduktilt ja liikus Lõunakeskuse suunas. Pärast kokkupõrget sõiduauto peatus hetkeks, ent jätkas seejärel sõitu. Kahjuks ei jõudnud kahju saaja märgata viivuks peatunud sõiduauto numbrit.

Politsei palub halli sõiduauto roolis olnud juhil, kes juhtumi kirjeldusest ennast ära tunneb, pöörduda esimesel võimalusel asjaolude selgitamiseks politsei poole.

Samuti palub politsei kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks tuvastada otsasõitjat, sellest teada anda kas avariipolitseinike telefonil 730 8814, politsei infotelefonil 612 3000 või e-kirjaga aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles