Ehitusfirma toetab Tähtvere spordiparki 50 000 euroga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere spordipark.
Tähtvere spordipark. Foto: Sille Annuk

Tartu spordiaasta pidulikul lõpuüritusel allkirjastavad Tartu linnavalitsus ja Embach Ehitus sponsorlepingu, mille kohaselt soovib ehitusfirma toetada linnale kuuluvat Tähtvere puhkeparki viie aasta jooksul 50 000 euroga.

Tartu abilinnapea Tiia Teppani sõnul on väga tänuväärne, et erafirma paneb omal algatusel spordipargi arendamisele õla alla. «Sellest koostööst võidavad kõik spordiharrastajatest tartlased, kes kasutavad spordipargi terviseradu,» märkis ta.

Lepingu kohaselt annab ehitusfirma viie aasta jooksul igal aastal Tähtvere puhkepargi spordirajatiste arendamiseks 10 000 eurot.

«Tähtvere spordipark on oluline sportliku vaba aja veetmise koht kõigile Tartu inimestele. Tahame kaasa aidata, et tingimused paraneksid ja spordipark areneks,» lausus Embach Ehituse juht Andres Salusaar. Ta lisas, et nad tahavad aidata luua ja arendada just selliseid sportliku vaba aja veetmise võimalusi, mis oleks linnaruumis võimalikult paljudele inimestele tasuta kättesaadavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles