Tartu korvpallikool tahab hoida parima klubi tiitlit

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõnda vormitakse uusi Tanel Teine ja Tarmo Kikerpille. BC Tartu 11-aastased poisid pallisaalis tehnikat lihvimas.
Nõnda vormitakse uusi Tanel Teine ja Tarmo Kikerpille. BC Tartu 11-aastased poisid pallisaalis tehnikat lihvimas. Foto: Kristjan Teedema

Koos mõne kuu eest aset leidnud Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni ümberkorralduste ja sponsorimuutusega sai uue nime ka endine Rocki korvpallikool. Sügisest tegutsetakse BC Tartu korvpallikooli nime all ning kooli juhtima asunud Gert Prantsi hinnangul on muutustest juba ka kasu tõusnud.

Viimased kuus aastat oli korvpallidivisjoni juht Andres Ottender, kes pidi vastutama nii esindusmeeskonna kui noortetöö eest. Nüüd on vastutus jagatud kaheks: esindusmeeskonna poolt juhib Ivo Hunt ning korvpallikooli osa Gert Prants.

Prants on ise ka noortetreener ning nii on ta saalides toimuvaga hästi kursis. «Korvpallikoolil on palju muresid, näiteks turniiride, varustuse ja kõige seesugusega, ning divisjoni direktor pidi seda kõike suutma hallata,» rääkis ta. Nüüd on aga meeste ja noorte mured eraldi ning nii saab ka korvpallikooli asju paremini korraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles