Kodumaine kuusk muutub iga jõuluga pisut kallimaks

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli Korbi mahetalu perenaisel Liina Nugisel Tartu avaturul kaasas kolmemeetrine kuusk, millel rippus küljes hinnasilt 10 eurot. Nugis lubas, et soovijad saavad tema käest ettetellimisel sama hinna eest sobivat mõõtu jõulupuu.
Eile oli Korbi mahetalu perenaisel Liina Nugisel Tartu avaturul kaasas kolmemeetrine kuusk, millel rippus küljes hinnasilt 10 eurot. Nugis lubas, et soovijad saavad tema käest ettetellimisel sama hinna eest sobivat mõõtu jõulupuu. Foto: Eili Arula

Tartus käib jõulupuude müük juba detsembri algusest. Puid on eri liiki, eri mõõtmete ja erineva hin­­naga. Tartu avaturul on müügil napilt poolemeetrised kuused, aga ka kolmemeetrised jõulupuud.

Osaühingul Artiston on Tartus ostukeskuste ja kaupluste juures seitse müügiplatsi, kus seisavad igas mõõdus harilikud, serbia ja hõbekuused ning kaukaasia nulud. Homme avab ettevõte linnas veel neli müügiplatsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles