Viis poksivat venda üksteise peal löögitäpsust ei lihvi

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan (vasakult), Rekardo, Ailando ja Arnold Bresovski vormile viimast lihvi andmas. Pildilt puudub vanim vendadest, Armando.
Jaan (vasakult), Rekardo, Ailando ja Arnold Bresovski vormile viimast lihvi andmas. Pildilt puudub vanim vendadest, Armando. Foto: Margus Ansu

Homme keskpäeval kõlab Tartu ülikooli spordihoones gong ning algavad heitlused linna lahtistel poksimeistrivõistlustel. Kõige kirkamate medalite nimel asuvad poksima ka viis venda: Armando, Ailando, Rekardo, Jaan ja Arnold Bresovski – Peeter Simmi «Karikakramängus» mustlaspoissi mänginud Jaan Bresovski järeltulijad.

Esmalt jõudis treener Vello Kibe juurde vendadest vanim, Armando (nüüdseks 22-aastane), kes marssis poksisaali seitse-kaheksa aastat tagasi. Riburada järgisid vanema venna eeskuju Ailando (19), Rekardo (17), Jaan (15) ja pesamuna Arnold (13).

Omavahel vennad ei poksi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles