Ärifestivali huvilised mahuvad ERMi uude majja napilt ära

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idufirmade ärifestivali sTARTUp Day üks peakorraldaja, Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse juht Andres Kuusik loodab, et homsest ärifestivalist saab traditsioon, mille järgi tulevikus tuntakse Tartut üle maailma.
Idufirmade ärifestivali sTARTUp Day üks peakorraldaja, Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse juht Andres Kuusik loodab, et homsest ärifestivalist saab traditsioon, mille järgi tulevikus tuntakse Tartut üle maailma. Foto: Margus Ansu

Tartus Eesti Rahva Muuseumi uues peahoones saab sel reedel esimest korda teoks ärifestival sTARTUp Day.

Eesti suurimaks ärifestivaliks kasvanud sTART­Up Day idee algataja ning ühe peakorraldaja Andres Kuusiku sõnul sündis homse ürituse mõte umbes aasta tagasi, kui ta oli Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse juhina kutsutud osalema järjest kolmele ettevõtluse alustamisega seotud üritusele.

Esiteks oli just lõppenud tudengite äriideede võistlus Kaleidoskoop, teiseks oli Kuusik käinud loomemajanduskeskuses kuulamas inkubatsiooni pürgijate äriideid ning kolmandaks oli Tartu teaduspargis toimunud riistvarakiirendis Build­it järjekordne esitluspäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles