Austraaliast tulnud pere maandus pehmelt Eesti koolis (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel (vasakult), Jasper, Silver ja Marilin Ilp kolisid sel suvel Austraaliast tagasi Eestisse, et lapsed saaksid kasvada koos vanavanematega. Kuigi Jasper on juba pea kaks aastat Austraalias koolis käinud, saab ta algusest lõpuni läbi teha kõik kooliastmed Eestis.
Mihkel (vasakult), Jasper, Silver ja Marilin Ilp kolisid sel suvel Austraaliast tagasi Eestisse, et lapsed saaksid kasvada koos vanavanematega. Kuigi Jasper on juba pea kaks aastat Austraalias koolis käinud, saab ta algusest lõpuni läbi teha kõik kooliastmed Eestis. Foto: Sille Annuk / Postimees

Pea kaks aastat tagasi Austraalias viie ja poole aastaselt kooliteed alustanud Jasper Ilp paistis esimesel koolipäeval oma suures Sydney koolis teiste klassikaaslaste seas kohe silma.

Jasper oli kõigist neist sinise koolivormi ja laia äärega kübaraga lastest ainus, kes tähtsa päeva puhul õpetajale lilli viis. Austraalias sellist lillede viimise kommet pole.

Sel sügisel sai Jasper aga oma üritust korrata: ta astus taas esimesse klassi, ent seekord koduses Tartus, kus kõik värsked koolijütsid sammuvad 1. septembril koolimajja, lilled näpus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles