Särasilmne vabatahtlik jõuab uskumatult palju

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korravalvur peab olema tõsise näoga, ütles abipolitseinik Marge Kohtla. Ometi kipub naeratus ikka ja jälle tema huulile. Kaaslased abi-
politseist iseloomustavad teda samuti kui alati heatujulist, tegusat ja positiivse ellusuhtumisega inimest.
Korravalvur peab olema tõsise näoga, ütles abipolitseinik Marge Kohtla. Ometi kipub naeratus ikka ja jälle tema huulile. Kaaslased abi- politseist iseloomustavad teda samuti kui alati heatujulist, tegusat ja positiivse ellusuhtumisega inimest. Foto: Kristjan Teedema

Marge Kohtla on inimene, kellele saad kindel olla 101 protsenti, leiab Tartu abipolitseinike koordinaator. Tudengipäevade, Emajõe festivali või mõne teise ürituse ajal võib Emajõel märgata punast päästepaati. Saadjärve vabatahtliku järvepääste kirju kandvat alust roolib puhevil ujuvülikonda riietunud naine. Tema nimi on Marge Kohtla ja ta on vabatahtlik päästja.

Juuresoleval pildil on Kohtlal seljas aga hoopis politseivorm, sest ta on ka abipolitseinik. Ja mitte ainult, vaid üks hinnatuimaid vabatahtlikke terves Eestis.

Kes teeb, see jõuab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles