Pildid: liiklusreegleid eiranud juht põhjustas Lõunakeskuse parklas kolme auto kokkupõrke

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13.25 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Lõunakeskuse parklas. Esialgse info kohaselt sõitis sõiduauto Opel parkimiskohtade vahelisel alal parema käe reegleid eirates külje pealt sisse sõidu eesõigust omanud sõiduautole BMW. Kokkupõrke tagajärjel paiskus BMW otsa parkivale sõiduautole Volkswagen. Õnnetuses sai vigastada BMW roolis olnud mees.

Sündmuskohal käinud avariipolitseinikud selgitasid, et mõlemad autojuhid olid kained ning juhtimisõigusega. Õnnetuspaigas on lubatud sõidukiirus 20 km/h. Opeli juht tunnistas korrakaitsjatele, et õnnetuse hetkel oli tema sõiduvahendi kiirus lubatust veidi suurem, ning võttis süü omaks.

Opel sai kokkupõrkes sedavõrd kahjustada, et sellele tuli järele kutsuda treiler. Politsei informeeris juhtunust ka parkiva sõiduauto juhti, kelle auto samuti õnnetusse sattus.

BMW juhi toimetasid meedikud esmaabi saama Tartu ülikooli kliinikumi. 

Politsei tuletab meelde, et parklas liikumisel ning sealt väljasõidul on juhi kohustus veenduda, et tema plaanitav manööver oleks ohutu. Kõige sagedamini juhtub seesuguseid avariisid just põhjusel, et juhid ei ole seda teinud ning sõidavad peateel liikujatele ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles