Kellawärk tõstab esile kodumaise disaini

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellawärgi laat.
Kellawärgi laat. Foto: Dreamlamb

Tartu loomemajanduskeskuses korraldatakse laupäeval traditsiooniline  jõuluturg Kellawärk, kus  oma loominguga kauplevad nii loomekeskuse enda ettevõtted kui ka teised noored Eesti disainerid. Soetada saab kindlasti ka põnevaid kingitusi.

Seitsmendat aastat Kellawärgi disainiturgu korraldav Hedviga Vei ütles, et turg sai alguse soovist täita jõulukott kingitustega, mille on valmistanud kodumaised disainerid, vahendab linnavalitsuse teade. Tema hinnangul on see ka suur rõõm, kui saad mingi eseme osta otse tegijalt, nii saad osa nende loomislugudest ja loomerõõmust.

Kellawärgil on avatud ka pop-up-kohvik ning oma loomingulisust saavad näidata pere kõige pisemad. Turg on loomekeskuse kolmes majas avatud 10. detsembril kell 12–18. Kodumaiste disainerite loomingut saab soetada ka pühapäeval, 11. detsembril kell 12–18 Antoniuse õues, kus lisaks laadale saab osaleda õpitubades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles