Sulgpallurid katsusid rammu paarismängus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarissulgede etapil olid meistriliigas meespaarismängus parimad Raul Käsner (paremal) ja Kristjan Kaljurand (paremalt teine). Teise koha saavutasid Mikk Järveoja (vasakult teine) ja Mihkel Laanes (vasakul).
Paarissulgede etapil olid meistriliigas meespaarismängus parimad Raul Käsner (paremal) ja Kristjan Kaljurand (paremalt teine). Teise koha saavutasid Mikk Järveoja (vasakult teine) ja Mihkel Laanes (vasakul). Foto: Erakogu

Laupäeval kogunes ülikooli spordihalli 202 sulgpallurit Eestist, Lätist ja Venemaalt, et selgitada viies tugevusklassis välja parimad nais- ja meespaarismängudes.

Turniiri korraldaja Heiki Sorge teatel võitsid meistriliiga meespaarismängus esimese koha Raul Käsner-Kristjan Kaljurand (TÜASK) ja teise koha saavutasid Mikk Järveoja-Mihkel Laanes (TÜASK/Triiton). Naispaarismängus esikoha võitsid Nõo sulgpallurid Kristin Kuuba-Helina Rüütel ja teise koha saavutasid Kati-Kreet Marran-Liisa Lotta Tannik (Nõo SK).

Esiliiga naispaarismängus võitsid esikoha sulgpalliklubi Triiton sulgpallurid Marta Kaart-Merit Mägi ning meespaarismängu esikoht kuulus Indrek Küüts-Teppo Smolanderile (Tartu Kalev/Soome).

Teise liiga meespaarimängu võit läks Venemaa esindajatele. Võitjaiks Ilya Onuchin-Ilia Shvartc. Naispaarimängu võitsid Karmen Ilves-Karoliine Inselberg (Triiton).

Kolmanda liiga meespaarismängu kõrgeim pjedestaalikoht läks Heimtali Suled sulgpalluritele Aleksander Hatlevitsile ja Reio Rullile, naispaarismängu võitsid Emili Pärsim-Marelle Salu (Triiton).

Neljandas liigas noppisid meespaarismängu võidu tartlased Margus Laanemägi-Mait Lõhmus ja naispaarismängus Heili Merisalu-Kerttu Voore (Nõo SK).

Järgmine Paarissulgede turniir tuleb 6. mail. Noortele sulgpalluritele saab aga Tartus kaasa elada juba eeloleval nädalavahetusel, kui 9. - 11. desembrini peetakse Annelinna spordimajas Euroopa juuniorite karikaetappi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles