Annelinna gümnaasiumi õpetaja mõtles välja uue sportmängu - estballi (1)

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna gümnaasiumi 6.a klassi tüdrukud Karina Hatskevitš (vasakult), Milana Sevastjanova, Sofia Akhtyrtseva ja Ekaterina Ostaptšuk on ühed esimesed, kes proovisid mängida oma kooli õpetaja Kvan Kho Kimi (tagaplaanil) välja mõeldud estballi.
Annelinna gümnaasiumi 6.a klassi tüdrukud Karina Hatskevitš (vasakult), Milana Sevastjanova, Sofia Akhtyrtseva ja Ekaterina Ostaptšuk on ühed esimesed, kes proovisid mängida oma kooli õpetaja Kvan Kho Kimi (tagaplaanil) välja mõeldud estballi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Annelinna gümnaasiumi ajalooõpetaja ja kunstiringi juhendaja Kvan Kho Kim mõtles välja võistkondliku mängu, mis sobib nii väikestele kui suurtele õues ja saalis.

Anna või õpeta noortele midagi uut ning nad haaravad seda lennult. Nii juhtus ka vene õppekeelega Annelinna gümnaasiumis, kus tosin tüdrukut ja teist sama palju poisse on saanud proovida midagi täiesti uut, estballi.

Kolmapäeva hommikul kümmekond minutit pärast kella kaheksat olid 6.a klassi tüdrukud kehalise kasvatuse tunnis esimest korda kätte võtnud sulgpallireketid. Pärast seda, kui estballi välja mõelnud sama kooli ajalooõpetaja ja kunstiringi juhendaja Kvan Kho Kim oli neid juhendanud, haarati härjal sarvist ja prooviti uus mäng järele. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles