Fotod: autoga vastu puud sõitnud joobes seltskond väitis politseile, et internetist leitud kaine juht jooksis minema (6)

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal juhtus Tartus Riia tänaval liiklusõnnetus, ent kui politsei sündmuskohale jõudis, laiutas autos olnud purjus seltskond vaid käsi ning korrakaitsjatele väideti, et roolis olnud neile võõras inimene pani plehku.

Politsei sai kella 14.20 ajal teate, et mööda Riia tänavat kesklinna poole liikunud Audi juht on sõiduki üle kontrolli kaotanud ning vastu puud põrutanud. Kui politseinikud avariipaigale jõudsid, seisis autos olnud joobes meeste seltskond - õlled ja siidrid näpus - auto kõrval ja väitsid, et keegi neist roolis ei olnud.

Selle asemel väideti politseile, et nad leidsid Facebookist endale kaine juhi, kes neid Põlvast Tartusse viiks. Pärast avariid olevat neile tundmatu juht sündmuskohalt minema jooksnud.

Õnnetuses sai vigastada üks autost olnud meestest, kelle kiirabi täiendavaks kontrolliks haiglase toimetas. Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk ütles Postimehele, et laias laastus võib õnnetust siiski pidada õnnelikuks, sest kohe Riia tänava ääres on kõnnitee, kus laupäevasel päeval palju inimesi jalutab. Õnneks peatas auto hoo ette jäänud puu.

Kas roolis oli tõepoolest tundmatu kaine autojuht, kes sääred tegi või hoopis üks joobes meestest, selgitab juba edasine uurimine.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles