Salvestist tuleb uudiseid nagu Vändrast saelaudu

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvesti terava silmaga töötaja Kristiina Kivioja jälgis ketšupi uue villimisliini taga, kas kõigil pudelitel on sildid korralikult peal.
Salvesti terava silmaga töötaja Kristiina Kivioja jälgis ketšupi uue villimisliini taga, kas kõigil pudelitel on sildid korralikult peal. Foto: Sille Annuk

Toiduainetööstus Salvest on sel aastal soetanud ligi 2,1 miljoni euro eest uusi seadmeid, suurendanud tootmist ja palganud juurde töötajaid.

Uuelt pakkimisliinilt, mille taga Salvesti töötaja Kristiina Kivioja läinud nädalal teraselt jälgis, kas kõik sildid on ketšupipudelitel nii, nagu peab, läheb tunnis lattu tonn suurtes plastpudelites ketšupit. Väikesematesse pudelitesse villitud ketšupit valmib tunnis pisut väiksem kogus, kuid see-eest lippavad pudelid kontrolli valvsa pilgu alt kiiremini mööda.

«Televiisorit saab õhtul kodus ilusti vaadata, aga enne magamajäämist hakkavad ketšupipudelid küll jälle silme ees jooksma,» muheles Kristiina Kivioja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles