Koorekiht avas Aparaaditehases seltskondliku kokakooli

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koorekiht võttis Aparaaditehases vastu oma esimesed külalised, kellele Andreas ja Külliki Nestor (keskplaanil) pakkusid nii tavalisi suupisteid kui ka lihtsa kokakoolitusena ühiselt veeretatud kevadrulli.
Koorekiht võttis Aparaaditehases vastu oma esimesed külalised, kellele Andreas ja Külliki Nestor (keskplaanil) pakkusid nii tavalisi suupisteid kui ka lihtsa kokakoolitusena ühiselt veeretatud kevadrulli. Foto: Margus Ansu

Aparaaditehases oli eile järjekordne avamine. Sedakorda tegi Kastani ja Riia tänava nurgal uksed lahti Koorekiht, mis ühendab toiduvalmistamise meelelahutusega. Nimelt on Andreas ja Külliki Nestor koos abilistega sisustanud kolmandale korrusele köögi, kus pidulikud või ka töised seltskonnad saavad ühiselt valmistada maitsvaid toite. Sealsamas kõrval on suure puidust lauaga tuba, kus needsamad ülimalt 20 inimest saavad äsja valminud toidu ära süüa.

Esimene, avamisele kutsutud seltskond õppis Andreas Nestorilt, kuidas käib riisipaberist kevadrulli kokkuveeretamine. Ühiskokkamisi juhendavad edaspidi nimetatud kahe kõrval külaliskokad. Kokakooli kõrval valmistab Koorekiht vastavalt tellimusele toitu ja sõidutab selle oma ruumidest kaugemale.

Aparaaditehases tegutsevad juba restoranbaar Aparaat ja toidustuudio My Italy. Aparaaditehase tegevjuhi Erki Pruuli andmetel saab Koorekiht ilmselt jaanuaris endale naabriks kohvikrestorani Trikster Tihane ja aasiapäraste toitudega esialgu veel nimeta restorani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles