Tuntud võileivakohvik laienes Lõuna-Eestisse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus avati Subway võileivakohvik. Jazzway OÜ juhatuse liige Elis Kaurson ja Subway Eesti arendusjuht Henry Oro.
Tartus avati Subway võileivakohvik. Jazzway OÜ juhatuse liige Elis Kaurson ja Subway Eesti arendusjuht Henry Oro. Foto: Risto Mets

Kuigi Eestis ehk ei ole nii väga kombeks võtta einet kõndides, on Subway võileivakohvikute kett laienenud ka Eestisse ning täna avati Tartu kaubamajas esimene Lõuna-Eesti esindus. Kokku kohtab selle kaubamärgiga kohvikuid aga lausa 111 maailma riigis.

Tartu kohvik on Eesti üks suuremaid, mistõttu saab toitu ka kohapeale sööma jääda ning kohe tänavale tõttama ei pea. Emajõelinna esimene Subway loob Tartusse enam kui 15 töökohta ning kaupluse kohvikuosas mahub korraga einestama ligi 50 kundet.

Tartusse tulek oli pikalt planeeritud samm, kinnitas Jazzway OÜ juhatuse liige Ando Mellikov. Kui ettevõte on rohkem tuntud oma autopesulate poolest, siis ka tuntud toiduketi eestvedamise on nad võtnud enda kanda. Mellikov avaldas arvamust, et Subway on maailmas tuntud kaubamärk, mis pakub äratundmisrõõmu nii linlastele kui külalistele kaugemaltki.

Jazzway OÜ juhatuse liige Elis Kaurson ja Subway Eesti arendusjuht Henry Oro.

Lõuna-Eesti esimene Subway võileivapood asub Tartu kaubamaja keskuse esimesel korrusel, Riia ja Küüni tänava nurgal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles