Video: Lõunakeskuse parklas Škodat ramminud Volvo põgenes

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei palub kaasliiklejate abi, et selgitada välja laupäeval Lõunakeskuse parklas juhtunud liiklusõnnetuse põhjustajat.

Lõuna prefektuuri teatel sõitis seni tuvastamata naine möödunud laupäeval, 26. novembril kella 14 paiku tumedat värvi sõiduautoga Volvo V70 Tartus Lõunakeskuse parklas parkimiskohalt välja tagurdades otsas musta värvi sõiduautole Škoda Superb, millel said kahjustada esikaitseraud ja registreerimisnumber. Otsasõitja lahkus politseid õnnetusest teavitamata ning kahju korvamata.

Politsei palub naisel, kes möödunud laupäeval Lõunakeskuse parklas teisele autole otsa sõitis ning seejärel sündmuskohalt lahkus, pöörduda esimesel võimalusel asjaolude selgitamiseks politsei poole.

Samuti palub politsei kõigil, kes juhtusid kirjeldatud juhtumit pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks tuvastada otsasõitjat, sellest teada anda kas avariipolitseinike telefonil 730 8814, politsei infotelefonil 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles