Terminali uus tankla tegi Raadil uksed lahti

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Terminali tankla.
Tartu Terminali tankla. Foto: Margus Ansu

Vahi külla Raadi endise sõjaväelennujaama territooriumi servale Narva maantee ringtee äärde kerkinud Terminali teenindusjaam avas reedel uksed.

Ettevõtte teatel on Tartu vallas Eesti Rahva Muuseumi läheduses avatud tankla nende kuues teenindusjaam. Kundedele pakutakse Tõrvandi teenindusjaamast tuttavat kontseptsiooni, kus parkimiskohti on 12 veomasinale ja enam kui 30 sõiduautole. Tanklale kohaselt on põhiline müügiartikkel mootorikütused: diislikütus, bensiinid, eriotstarbeline diislikütus põllu- ja kalameestele ning lisaks AdBlue ja klaasipesuvedelik.

Endiselt saavad kõik külastajad tasuta õhku pumbata ning vett kasutada, osta ja vahetada gaasiballoone, soetada kaminapuid, puhastada tolmuimejaga autot ning rentida haagiseid.

Lisaks avab ettevõte Raadi jaamas detsembrikuus autode käsipesula, millele tuleb järjekordade leevendamiseks mobiilne broneerimissüsteem. Kauplusest leiab nii toidu- kui esmatarbekaupu. Lastele on mängunurk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles