Kastani tänaval põles kuur

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad 28. novembri õhtul Tartus Kastani tänaval kustutamas kuuripõlengut.
Päästjad 28. novembri õhtul Tartus Kastani tänaval kustutamas kuuripõlengut. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Õhtul paelus Kastani tänava elanike tähelepanu mitu tuletõrjeautot, mis jäid nende tänavale seisma, ning päästjad tõttasid ühe hoovi peale. Hoovist tõusis aga paksu suitsu.

Postimees.ee lugejate teatel saabusid kolm tuletõrjeautot tänavale kella 19.30 paiku. Ühe hoovi poolt tõusis paksu suitsu. Päästjad kustutasid põlengu, kella 20 paiku enam suitsu ei tulnud.

Päästjad said väljakutse kell 19.20. Üksteise kõrvale rajatud kuuridest ühes oli puhkenud tulekahju. Lõuna päästekeskuse kinnitusel põles puukuur, kus hoiti küttepuid. Päästjad piirasid tule leviku elumajadele ning kustutasid põlengu kell 20.02.

Päästetöö juhi esialgsel hinnangul võis tulekahju põhjustada kuuri taha visatud jahtumata tuhk. Päästjad juhivad tähelepanu, et tuleohutuse tagamiseks tuleb tuhk panna mittepõlevast materjalist anumasse, lasta sellel jahtuda ning enne ära viskamist tasub veenduda, et tuhas poleks hõõguvaid söetükke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles