Tartu Skate-halli kohale kerkis suur küsimärk (1)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtupoolikul skate-hallis kihutanud noored ütlesid, et halli sulgemine oleks halb otsus. Tartus on see ainus koht, kus saab siseruumis sõita.
Eile õhtupoolikul skate-hallis kihutanud noored ütlesid, et halli sulgemine oleks halb otsus. Tartus on see ainus koht, kus saab siseruumis sõita. Foto: Margus Ansu

Linnaga halduslepingu lõpetanud ja seetõttu toetuseta jäänud mittetulundusühing Spordiklubi AK Rahinge plaanib uuest aastast sulgeda Aardla tänaval tegutseva rulahalli uksed.

Spordiklubi AK Rahinge juhatuse liige Martin Bachmann ütles, et leping lõpetati kokkuleppel linnaga. Uut lepingut sõlmitud ei ole ja mittetulundusühing ei ole kindel, kas nad suudavad seiklushalli uksed tulevikus lahti hoida.

Möödunud laupäeval andis Bachmann Facebookis avalikkusele teada, et uuest aastast jäävad skate-halli uksed suletuks.

«Sel aastal tehti keskuses suurem kontroll ja kvaliteedi hindamine. Leiti, et meie tegutsemine ja pakutavad võimalused ei ole kõigile noortele piisavalt laiahaardelised, vaid keskenduvad pigem ekstreemspordi harrastajatele. Nii otsustati toetamine kohe lõpetada, aega tegutsemiseks anti detsembri lõpuni,» kirjutas ta oma postituses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles