Ööl vastu pühapäeva oli kesklinnas mitu kaklust

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseipatrull. Foto on illustreeriv.
Politseipatrull. Foto on illustreeriv. Foto: Laura Oks/Postimees

Linnas pidutsedes kuraasikaks muutunud inimesed põhjustasid kannatusi nii endile kui kaaskodanikele. Ja mitte ainult linnas, vaid ka Tartumaal tuli mundrimeestel käia tülisid lahendamas.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati 27. novembri keskööl politseile, et Tartus Ülikooli tänava ööklubis tungis võõras mees kallale 25-aastasele mehele. Meedikud andsid kannatanule esmaabi.

Samal ööl kella 3.40 paiku tungisid kaks võõrast meest Tartus Narva maantee ööklubi juures kallale 26- ja 25-aastasele mehele. Kumbki meestest meedikute abi ei vajanud. Politseil ei õnnestunud ümbrusest kallaletungijaid leida.

Veel üks kaklus samal ööl läks lahti kella poole viie paiku Ülikooli tänava meelelahutusasutuses. Karvupidi läksid kokku alkoholi tarvitanud 40- ja 42-aastane mees. Kumbki meestest rüseluses viga ei saanud. 42-aastane mees viidi kainenema ja 40-aastane mees asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.

Samal ööl tuli politseil käia ka maakonnas tüli lahendamas. 27. novembril kell 0.15 sai politsei teate, et Puhjas Viljandi teel pubis tungis võõras mees kallale alkoholi tarvitanud 37-aastasele mehele. Meedikud viisid ta esmaabi andmiseks Tartu ülikooli kliinikumi. Kannatanu ei osanud lööjat kirjeldada, seetõttu politsei sel ööl pubi lähistelt arvatavat kallaletungijat ei leidnud. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

26. novembri õhtul kell 21.45 sai politsei teate, et Rõngus Teedla küla seltsimajas olid kaklema läinud alkoholi tarvitanud 48- ja 18-aastane mees. Mehed ei vajanud meedikute abi, politsei toimetas nad kainenema.

Juhtumite uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles