Selgusid Tartumaa ettevõtluse auhindade laureaadid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enics Eesti on elektroonikaseadmeid tootev tehas Elvas.
Enics Eesti on elektroonikaseadmeid tootev tehas Elvas. Foto: Jaanus Lensment

Tartumaa vabakondlasi ja ettevõtteid tunnustati esimest korda ühiselt Athena keskuses 24. novembril korraldatud tänuüritusel.

SA Tartu Ärinõuandla teatel selgitati tänavuse Tartumaa ettevõtluse auhinna konkursi käigus välja tublimad ettevõtted kolmes kategoorias. Tartumaa suurim investeerija on Enics Eesti. Tartumaa parim tööandja on Lasita Maja Production. Tartumaa edendaja tiitli sai aga C.T. Grupp.

Vabakonna konkursil tunnustati kolme kategooria parimaid. Aasta mittetulundusühendus on Tartu toidupank, aasta vabakondlane MTÜ Sibulatee eestvedaja Liis Pärtelpoeg ja MTÜde tegevuse toetajana tunnustati Mäksa valla tegevust.

Iga kategooria parimad said tänuauhinnaks Tartumaa kontuuriga kella. Terviklik Tartumaa ilmneb siis, kui kõik kuus auhinnakella kõrvuti asetada – iga kell on osa tervikust ja sümboliseerib koostegutsemist, üksteisega arvestamist ja ühiseid saavutusi Tartumaa edendamisel ja arendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles