Lõuna regiooni aasta prokurör: kuritegusid tuleb uurida mastaabist sõltumata

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri Allar Nisu sõnul on valimisvabaduse rikkumine kuritegu, mis mõjutab negatiivselt riigi usaldusväärsust ja annab ebavõrdse eelise teiste poliitikute ees.
Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri Allar Nisu sõnul on valimisvabaduse rikkumine kuritegu, mis mõjutab negatiivselt riigi usaldusväärsust ja annab ebavõrdse eelise teiste poliitikute ees. Foto: Margus Ansu

Hiljuti Lõuna ringkonnaprokuratuuri aasta prokuröriks valitud 29-aastane Allar Nisu on karjääri jooksul aidanud lahendada nii isiku- kui varavastaseid ja ka alaealistega seotud kuritegusid. Viimasel ajal tegeleb ta rohkem majanduskuritegude ja korruptsioonijuhtumitega.

Nisu oli riiklik süüdistaja näiteks palju kõneainet pakkunud ning rohkelt küsimusi tekitanud juhtumites, kus veterinaarametnikule anti altkäemaksuks neli kilo suitsukala ning kus vallavanemat süüdistati vanade rehvide, mobiiltelefoni ja mälupulkade omastamises.

Nisu ütleb, et kuritegu tuleb uurida mastaabist hoolimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles