Kas uus valitsus tõmbab Tallinna-Tartu kiirteele pidurit? (4)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu neljarajaline maantee saab otsa Kosel. Tartlaste huvi on, et neljarealine tee ulatuks nende kodulinnani.
Tallinna-Tartu neljarajaline maantee saab otsa Kosel. Tartlaste huvi on, et neljarealine tee ulatuks nende kodulinnani. Foto: Toomas Huik

Hiljuti teatas maanteeamet, et pooldab laia kiirteed Tallinnast Tartusse. Uue majandusministri Kadri Simsoni teisipäevaõhtune sõnavõtt pani aga tartlasi selle unistuse teostumises kahtlema.

Eile ametisse astunud valitsus kavatseb koalitsioonilepingu järgi suurendada riiklikke investeeringuid teedeehitusse. Üleeile rahvusringhäälingu uudistesaadet vaadates märkas aga nii mõnigi tartlane üllatusega, et uus majandus- ja taristuminister Kadri Simson rõhutas Tallinna-Pärnu maantee ehitamise tähtsust, Tartu suunast polnud juttugi.

«Lisavõimet on meil mõttekas rakendada Tallinna-Pärnu jaoks, kus oleks võimalik Läti piirini kolmerealine möödasõiduradadega tee välja arendada,» rääkis ta. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles