Pikalt plaanitud lastekeskus tegi viimaks uksed lahti

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kastani lastekeskuse juhataja Selve Kuuse tõdes helesinise rühma mängunurgas, et avamispäeva hommikul oli hinges päris suur ärevus, sest kunagi ei tea, kuidas hakkab minema.
Kastani lastekeskuse juhataja Selve Kuuse tõdes helesinise rühma mängunurgas, et avamispäeva hommikul oli hinges päris suur ärevus, sest kunagi ei tea, kuidas hakkab minema. Foto: Sille Annuk

Kastani tänaval avati eile lastekeskus, kus jagub ruumi kuni 72 lapsele.

Juba kaks aastat tagasi tehti Tammelinnas lastehoidu pidavale Selve Kuusele ettepanek avada hoid ka Kastani tänaval kunagises Greifi trükikoja hoones. Esialgsete plaanide kohaselt pidanuks asutus alustama juba aasta tagasi, ent esimesi põngerjaid võõrustati rühmas alles eile.

Selve Kuuse tõdes, et lastehoiu avamise pideva edasilükkamise taga olid ennekõike ehitusküsimused ja see ei sõltunud neist. Ent 11. oktoobril tuli viimaks info, et hoone arendajal on vajalik luba käes, ning algas kibekiire ruumide sisustamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles