Lumeragbis olid lätlased meist paremad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ragbiklubi Lelo trennis.
Tartu ragbiklubi Lelo trennis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Laupäeval 19. veebruaril peeti Tamsalu vallas Uudekülas seniolematu Ragbiturniir, kus esmakordselt lisaks meeskondadele olid võistlustules ka naised.



Seekordne talvine Uudeküla lumeragbi turniir oli järjekorras juba neljas. Iga aastaga on turniir aina kasvanud ning sellel aastal osales kokku 11 meeskonda nii Eestist kui Lätist ning 3 naiskonda.

Esimest korda Eesti ragbi ajaloos võttis turniirist osa nii suur hulk võistkondi. Meeste mänge peeti kahes alagrupis kahel väljakul korraga. Vahepaladeks mängiti sekka ka naiskondade mängud.

Karmi pakast trotsides kestsid mängud terve päeva väikeste vahedega. Kahjuks selleaastasel turniiril Eesti meeskondadel esimeste kohtade jagamisel kaasa rääkida ei õnnestunud. Parima Eesti meeskonnana oli Tartu klubi Lelo viies

Küll seda suutsid aga meie ragbinaised, kes lisaks kahele Läti naiskonnale saavutasid teise koha. Samuti läksid turniiri parimate mängijate ning resultatiivsemate mängijate tiitlid meie lõunanaabritele.


Turniiri lõplik paremusjärjestus:

Meeskonnad:
1. Livonia II
2. Baldone
3. RT
4. Livonia I
5-6. Tartu Lelo
5-6. EŽI
7. Valmiera
8. Paide
9. Tallinn Sharks
10. Uudeküla Bulldogs
11. Märjamaa Vikat

Naiskonnad:
1. Selena
2. Tallinn Sharks
3. Livonia

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles