Teepervele vajunud veoauto takistas külaelanike liiklemist

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul oli Jõgevamaal Kärde mäel teeprevele vajunud veoauto. Sõiduk tõkestas seal liiklust paar tundi.
Täna hommikul oli Jõgevamaal Kärde mäel teeprevele vajunud veoauto. Sõiduk tõkestas seal liiklust paar tundi. Foto: Marve Millend

Täna hommikul said Jõgevamaal Kärde külaelanikud ebameeldiva üllatuse osaliseks, mil külatee ja Piibe maantee ristumiskohas takistas liiklust teepervele vajunud veoauto.
 

Täna hommikul kella kaheksa paiku kodust Jõgevale tööle minna soovinud Kärde küla elanik Marve Millend pidi külatee ja Piibe maantee ristumiskoha lähistel auto ümber pöörama ning kasutama tööle sõitmiseks teist marsruuti.

Nimelt takistas Millendi tavapärast teekonda veoauto, mis oli Piibe maantee ja Kärde külatee ristis teepervele vajunud ning blokeeris külast väljasõitu. Siiski oli veoauto vajunud nii palju teeserva, et liiklus Piibe maantel polnud häiritud.

«Õnneks saab Kärdest ka teist teed pidi välja sõita, seega kraavi vajunud veoauto tõttu tööle minemata ei jäänud,» märkis Millend.

Politseid sündmusest ei teavitatud ning paari tunni jooksul sai veoauto sündmuskohalt uuesti liikuma.

Täna hommikul oli sündmuskohal Piibe maantee sõidurööpad märjad, kuid lumevabad. Sõidujälgede vahele jäävat asfalti kattis lumelopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles