Bitestop ehitab Tartusse uudse tankimiskoha

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartusse rajatav Bitestop näeb välja möödunud sügisel Pärnus avatud jaama moodi (pildil), kuid Dineri hamburgerirestorani asemel tegutseb Tartus Südameapteek.
Tartusse rajatav Bitestop näeb välja möödunud sügisel Pärnus avatud jaama moodi (pildil), kuid Dineri hamburgerirestorani asemel tegutseb Tartus Südameapteek. Foto: neste.ee

Ringteel asuv Neste bensiinijaam muutub järgmise aasta kevadeks toitlustuskeskuseks, kus lisaks kütuse tankimisele on võimalik külastada ka R-kioskit, Subway võileivakohvikut ja Südameapteeki.

Bitestop Tartu OÜ juhatuse liikme Peeter Peljo sõnul töötati Bitestopi kaubamärk ja kontseptsioon välja mõned aastad tagasi. 

Inglise keeles kutsutakse selliseid kohti roadstop. See on suure maantee äärde jääv tankla, kus saavad ka suured autod peatuda ja pakutakse suuremat teenusevalikut. «Skandinaavias on need väga levinud,» lausus Peljo ning tõdes, et bensiinijaamades peatuvate inimeste nõudmised on läinud aasta-aastalt aina suuremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles