Meelelahutus- ja toidukohti kontrollinud ametnikud leidsid puudusi kaheksas kohas

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallikraavi tänavas asuva Vilde lokaali põhievakuatsioonitrepikojas oli keldritrepi all mööbel.
Vallikraavi tänavas asuva Vilde lokaali põhievakuatsioonitrepikojas oli keldritrepi all mööbel. Foto: Lõuna päästekeskus

Halvemaks pole asi läinud, kahjuks paremaks ka mitte, iseloomustas Lõuna päästekeskuse ohutusjärelevalvebüroo juhataja Viljar Schmidt läinud nädala lõpus kontrollitud Tartu 15 meelelahutus- ja söögikoha tuleohutuse olukorda.

Aastast aastasse on päästeamet meelelahutuskohtades trahve ja ettekirjutusi teinud õnnetuse korral elupäästvatele evakuatsiooniteedele hoiule pandud tuleohtliku ja liikumist takistava kraami pärast, mille suhtes on päästeametnikel nulltolerants. «Evakuatsiooniteed peavad alati olema vabad ja tuleohtlikest asjadest puhtad,» toonitas Viljar Schmidt. «Eestis pole õnneks meelelahutuskohtades ränki tulekahjusid olnud, kuid mujal maailmas on juhtunud ohvrirohkeid õnnetusi just seetõttu, et inimesed ei ole majast piisavalt kiiresti välja pääsenud.»

Teist aastat samad vead

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles