Jalgpallipidu toob teistele spordialadele varase jõulupuhkuse

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Annelinna spordimaja.
Pildil Annelinna spordimaja. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Viimased 21 aastat on Eesti jalgpallipere kogunenud detsembri teiseks pooleks Tallinna Kalevi spordihalli, et tõmmata meeleoluka minijalgpalli aastalõputurniiriga joon alla lõppevale aastale ning hakata valmistuma uueks hooajaks. Tänavu peetakse Kalevi spordihalli remondi tõttu turniir esimest korda väljaspool pealinna – Annelinna spordimajas Tartus.

Jalgpalliliidu avalike suhete osakonna juht Mihkel Uiboleht märkis, et tegelikult pidanuks turniir Tartus peetama juba eelmisel aastal, kuid et Kalevi halli remontimise plaanid nihkusid, mängiti mullu Tallinnas.

See, et tänavu tuleb enam kui kolmel ja poolel tuhandel vutimängijal detsembris sammud Tartusse seada, selgus juba varakevadel. Uibolehe sõnul mängis Annelinna spordimaja valikul põhirolli see, et tegu on väga häid tingimusi pakkuva nüüdisaegse ja avara halliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles