Tartu ülikool kavandab spordihoonele uut pallimängusaali ja ruumikat laiendust (3)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli spordihoone uue väljanägemise on projekteerinud arhitektuuribüroo Sirkel & Mall. Hoone uus osa jääb Emajõe-poolsele küljele ning ehitatakse vana halli külge.
Tartu ülikooli spordihoone uue väljanägemise on projekteerinud arhitektuuribüroo Sirkel & Mall. Hoone uus osa jääb Emajõe-poolsele küljele ning ehitatakse vana halli külge. Foto: eskiis

Tartu ülikool plaanib tuleval aastal alustada Ujula tänava spordihoone juurde- ja ümberehitust, mille lõppedes kolib uuenenud hoonesse kogu sporditeaduste ja füsioteraapia instituut.

Tartu ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi juhataja Priit Kaasiku sõnul on spordihoone laienemisest räägitud aastaid. Nüüdseks on jõutud niikaugele, et maja ehitusprojekt on peagi valmis ja uuel aastal võiks alata ehitus.

«Laienemise teema on üleval olnud juba pikka aega. Eelkõige on see endise kehakultuuriteaduskonna ehk praeguse sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi labori- ja akadeemiliste ruumide küsimuse lahendamine,» ütles Kaasik.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles