Kolmanda klassi lapsed teenivad raha klassiekskursiooniks

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisette Grossberg (vasakult), Laura-Liis Luige, Luisa Soome, Kärt Toots, Lisanne Opmann ja Elise Nairis mõtlesid õpetaja Karin Tõevere juhendamisel isadepäeva kohvikuteõhtuks viimase kui detaili peale kuni selleni välja, et nii müügilett kui ka nad ise leti taga viisakad välja näeksid.
Lisette Grossberg (vasakult), Laura-Liis Luige, Luisa Soome, Kärt Toots, Lisanne Opmann ja Elise Nairis mõtlesid õpetaja Karin Tõevere juhendamisel isadepäeva kohvikuteõhtuks viimase kui detaili peale kuni selleni välja, et nii müügilett kui ka nad ise leti taga viisakad välja näeksid. Foto: Sille Annuk

Veeriku kooli 3.a klassis hõljus eile magus šokolaadi-, mandli- ja iiriselõhn. Linikuga kaetud laudade peale olid valges pluusis, tumedas seelikus ja kaela ümber seotud siidrätikuga tüdrukud sättinud hõrgutisi, üks ahvatlevam kui teine.

Veeriku koolipere pidas neljapäeva õhtul, pärast ajalehe trükkiminekut, suurt isadepäevapidu, mille osaks olid ka väikesed kohvikud.

Ent see polnud tavapärane koolilaat, mille tarvis emad terve eelmise päeva palehigis küpsetavad, vaid 3.a klassi laste esimene õppetund oma ettevõtte pidamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles