Vaid üks Tartu toidukoht läbis tiheda konkursisõela

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
YliCooli peakokad Urpo Reinthal ja Kea Abras tunnevad ennast lastetoas hästi. Mudilastele mõeldud menüü on nad ära proovinud ka oma laste peal.
YliCooli peakokad Urpo Reinthal ja Kea Abras tunnevad ennast lastetoas hästi. Mudilastele mõeldud menüü on nad ära proovinud ka oma laste peal. Foto: Sille Annuk

Veidi üle aasta Barclay hotelli all tartlastele kehakinnitust pakkunud YliCool konkureerib Hõbelusika konkursil pererestoranide kategoorias.

Samas rühmas püüavad võitu veel GOSPA Saaremaalt ja Lucca restoran Tabasalust.

Silverspooni ehk Hõbelusika võistlusel on kuus kategooriat: fine dining, casual dining, pererestoranid, rahvusköögid, Eesti köögid ja kohvikud. Võitjad selguvad täna õhtul Swissôtelis pidulikul auhinnaõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles