Muusikaelamuste andjaid tuleb isegi Argentinast

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos Dino Saluzziga (esiplaanil) tulevad kuulajate ette José María 
Saluzzi (taga va-sakult, kitarrid), Félix Saluzzi (saksofon ja klarnet) ning Matías Saluzzi (bass).
Koos Dino Saluzziga (esiplaanil) tulevad kuulajate ette José María Saluzzi (taga va-sakult, kitarrid), Félix Saluzzi (saksofon ja klarnet) ning Matías Saluzzi (bass). Foto: Saluzzi Music / IDeeJazz

Tänavune džäss- ja rütmimuusikafestival IDeeJazz toob tartlastele ja Tartu külalistele taas elamusi mitme rahva muusikute esituses. Festivali eestvedaja Oleg Pissarenko sõnul on just elamus see, mida kõik tegelikult muusikasündmuste puhul kõige enam igatsevad ja vajavad.

Kuuendat korda peetav IDeeJazz avatakse täna kell 19 Tartu uusima hotelli Lydia sündmuskeskuses ja hotelli juures väikese muusikalise performance´iga. See läheb sujuvalt üle kontserdiks legendaarses 1990. aastate džässibaaris Illegaard, mis asub sealsamas teisel pool tänavat. Kuulajate ette astuvad seal noored džässitartlased Jaanis Kill, Kristjan Rudanovski ja Robert Nõmmann ning Elina Hokkanen ja Johannes Laas. Avaüritus on kõigile prii.

Illegaard toimib ühtlasi tänavuse festivali klubina, kus õhtuti pärast põhiprogrammi kontserte võib üsna kindlasti juhtuda kavandamata koosmusitseerimisi. Neidki saab kuulata tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles