SEB: väikeste kupüüride nappus rahaautomaatides laheneb

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB
SEB Foto: Liis Treimann / Postimees

Oktoobrikuus küsis Tartu Postimees SEB pangast, miks puuduvad ettevõtte sularahaautomaatides sageli väiksemad kupüürid ning sai vastuse, et pank võtab küsimuse luubi alla. Täna teatas pank, et üle minnakse uuele automaatide teenindamise süsteemile.

SEB Panga kommunikatsioonijuht Julia Piilmanni kinnitusel muutis ettevõte sularahaautomaatide teeninduspõhimõtteid, mille järgi lisatakse automaatides otsa saanud kupüüre masinatesse juurde maksimaalselt paari tunni jooksul. «Alates 1. detsembrist ei tohi enam kupüüride nappuse probleemi ette tulla,» lisas ta.

Ajalehe küsimus oli ajendatud olukorrast, kus mitmetest linnas asuvatest automaatidest ei olnud võimalik kätte saada väiksemaid rahatähti kui 20-eurosed. Raekoja platsi automaat väljastas aga tihti üksnes 50-euroseid.

Pank pakkus toona, et väikeste kupüüride nappus ülikoolilinnas võib olla seotud keskmisest suurema noorte inimeste ja tudengite osakaaluga, kes soovivad kasutada väiksemaid kupüüre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles