Peavaluhaiget aitab Tartus terve meeskond

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Närviarst Mark Braschinsky on Eestis ja terves Baltikumis aastaid võidelnud selle nimel, et kroonilise peavaluga haiged saaksid süstemaatilist abi – et nendega tegeleks meeskond, kuhu kuuluvad arst, õde, psühholoog ja füsioterapeut.
Närviarst Mark Braschinsky on Eestis ja terves Baltikumis aastaid võidelnud selle nimel, et kroonilise peavaluga haiged saaksid süstemaatilist abi – et nendega tegeleks meeskond, kuhu kuuluvad arst, õde, psühholoog ja füsioterapeut. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli kliinikumi närviarst Mark Braschinsky valiti Glasgow´s aset leidnud Euroopa peavaluföderatsiooni juhatuse liikmeks, mis on tunnistus ühe Eesti arsti usaldusväärsusest.

«Kui oled omal alal aktiivselt tegutsenud, on valituks osutumine tunnustus selles mõttes, et sa oled teinud õiget asja,» kommenteeris Mark Braschinsky.

Alates oktoobrist asus peavalukliinikus tööle valupsühholoog, kes nõustab ka krooniliste peavalude all kannatavaid patsiente.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles