Mari-Liis Pintson: logistiline virvarr

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Pintson.
Mari-Liis Pintson. Foto: Margus Ansu

Aastaid oma maja remonti oodanud Raatuse kooli rahvale paistab lootusekiir maja lõpuks renoveeritud saada. Seda rõõmu varjutab aga kibe küsimus, kus õppida sellel aastal, mil maja on ehitusmeeste päralt.

Kuna remonti läheb kogu maja, tuleb asenduspind leida pea viiesajale lapsele, poolesajale õpetajale, tugi- ja teenindavale personalile. Et Raatuse kool on piirkonnakool, peaks esimese valikuna otsima sobivaid ruume kooli lähistelt.

See pole aga siiani õnnestunud. Aegade jooksul on linnavalitsuses räägitud, et läheduses asuv Puškini kool võiks pakkuda Raatuse lastele aastaks ajaks võimalust käia sealses koolimajas õhtuses vahetuses. Ent kooli direktor Toomas Kink välistas selle võimaluse eos, sest see tõmbaks vee peale õhtuti huvihariduses osalemisele. Juttu on olnud ka Puiestee tänaval asuva Kroonuaia kooli ruumide kasutamisest, ent kuhu panna siis sealses koolis õppivad erivajadustega lapsed?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles