Talv on käes, aga Tähtveres mustab suusarajal asfalt. Miks?

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere spordipargis oli eile suusatajaid küll ja niipalju leidus ka lund, et oma sõit ära teha. Näiteks Tõnu Eggert suusatas eile kümme kilomeetrit. Suusasõit ei käinud aga seal, kus rada tegelikult olema peaks, sest rullirajal oli asfalt väljas.
Tähtvere spordipargis oli eile suusatajaid küll ja niipalju leidus ka lund, et oma sõit ära teha. Näiteks Tõnu Eggert suusatas eile kümme kilomeetrit. Suusasõit ei käinud aga seal, kus rada tegelikult olema peaks, sest rullirajal oli asfalt väljas. Foto: Sille Annuk

Tartus tuli lumi maha nädala eest ja kohe olid Tähtvere spordipargis platsis ka suusatajad, kuid külmast ja tuisuvaaludest hoolimata tuleb seal läbi ajada vähese lumega, sest kaua räägitud statsionaarne kunstlume tootmise süsteem on ehitamata.

Pilt oli kummaline, sest tuisk oli rulliringi lumest puhtaks lihvinud ning asfalt oli karedamgi kui südalinnas. Lund oli paksult kraavis, suusasõit käis asfaldiringi kõrval hakkpuiduga kaetud alal.

Soe ilm ja soe vesi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles