Viinavõtmine tõi mitmel pool tüli majja

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viin.
Viin. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Alkoholijoove vähendab inimese enesekontrolli ja nii võivad lahvanduda emotsioonid, mis muidu kenasti kontrolli all püsivad. Nii tekivadki tülid, mida halvemal juhul peab lahendama politsei.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sai politsei 5. novembril kella 11.20 ajal teate, et Tartus Lina tänava korteris tungis 52-aastane tuttav alkoholi tarvitanud mees kallale 60-aastasele mehele.  Politsei toimetas kuriteos kahtlustatavana arestimajja 52-aastase mehe.

60-aastasele mehele andsid meedikud esmaabi kohapeal. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Päev varem, 4. novembril kella 23 ajal sai politsei teate, et Tartus Jaama tänava korteris tungiti ühise alkoholitarvitamise käigus kallale 64-aastasele mehele. Politseinike saabumiseks oli lööja korterist lahkunud, kõik korteris viibinud isikud olid alkoholi tarvitanud ning juhtunu kohta adekvaatseid ütlusi anda ei osanud. Kannatanu esmaabi ei vajanud. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles